Vid utbrändhet och mentala problem

CMP-healing är en mycket effektiv metod att komma tillrätta med till exempel utmattningsdepression eller känslor av att inte duga eller vara oälskad, känna sig nedvärderad, ha dålig självkänsla, vara konflikträdd eller orolig och rädd i största allmänhet. Ett bra alternativ till olika typer av healing och bildterapier.

Utbrändhet

Jag och min fru Anita har jobbat mycket med utbrända människor sedan början av 2000-talet. Först som underleverantörer i större rehabiliseringsprogram och därefter med egna rehabprogram för kommuner. Dessutom var en stor del av de privatpersoner som sökte sig till våra öppna kurser utbrända eller på väg in i den beryktade "väggen".

Vår erfarenhet är att merparten av alla som drabbats av utbrändhet har en rejäl mental ryggsäck som de samlat på sig under livet. Men många har mycket i ryggsäcken med sig från tidigare liv är eller fått det nedärvt. Den här ryggsäcken gör att man inte tål så mycket stress och belastning som dagens arbetsliv och fritidsideal pressar oss till.

Människor med tunga ryggsäckar drabbas först. Men det är just tunga ryggsäckar som CMP-healing är särskilt bra på att eliminera. Det är värt besväret att prova, på kurs eller behandling.På våra kurser gör du dig kvitt ryggsäcken med böner och pendling för att veta när bördorna är borta. Sedan stärker du upp dig med visualiseringar och målningar som befäster de positiva motsatserna till dina problem och bördor.

Högkänsliga personer
Klicka på länken till en pdf fil med information till högkänsliga och andligt intresserade personer.

 

 

CMP-healing, Alice Babs Gata 1B, 39360 Kalmar. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com