Behandlingar och medial rådgivning

Bengt - behandlingar/healing av mentat bagage
Om du har mentalt bagage som du skulle vilja bli av med, men kurser inte är något bra alternativ för dig, kan jag göra jobbet åt dig på distans. Vi pratas vid kring ditt mentala bagage och enas om en tid för behandling då du kan vara ostörd.

Ring 0739400900 för att boka tid för en behandling på distans. Då byter vi även några ord om vad du vill ha hjälp med.

Priset är 500 kr för en timme. Om behandlingen tar längre tid tillkommer 150 kr per 20:e minut. Betalning via Swish.

Anita - medial rådgivning
Ett samtal med Anita ger värdefulla svar på viktiga saker för ditt liv. Hon har en förunderlig förmåga att hitta pudelns kärna, det vill säga det som är viktigt för dig nu för att kunna fortsätta ditt liv på ett bra sätt. Ring 0730219048. Pris:150 kr per 20:e minut. Betalning via Swish.

Anita och jag har en specialitet tillsammans
Om du har något jobbigt som upprepar sig i ditt liv, till exempel: Negativa mönster i ditt sätt att tänka, vara eller bete dig. Hamnar i likartade jobbiga situationer eller relationer. En jobbig känsla som du lätt hamnar i, ibland tillsynes utan anledning. Listan kan göras lång.

När du hamnar i sådana återkommande, eller ständiga händelser eller tillstånd i ditt liv finns nästan alltid en bakomliggande orsak. Något har hänt dig tidigare, endera i barndomen som du förträngt eller i ett tidigare liv som du naturligtvis inte kan komma ihåg.

Här kan Anita och jag hjälpa dig. Anita är skicklig på att identifiera dessa bakomliggande orsaker och beskriva dem så tydligt att jag på ett effektivt sätt kan hela och läka det destruktiva som orsakar det jobbiga i ditt nuvarande liv, som du på så vis kan bli befriad från.

 

 

Jag kan varmt rekommendera Bengt och Anita då de arbetar på ett gediget sätt och även följer upp så att klienten mår bra efteråt.

Jag var på behandling hemma hos Bengt och Anita i Höstas. Har en längre tid känt en otrolig rädsla för en viss person. Och detta har påverkat mig mycket negativt. Jag mådde verkligen inte bra. Kunde börja skaka i hela kroppen då jag mötte personen eller visste att jag skulle komma att möta denne.

Bengt kunde med sin effektiva pendling hjälpa mig att få ordning på detta. Bengt arbetar mycket närvarande och kan se problemet från olika vinklar. Bengt har ett otroligt tålamod och ser så att problemet är borta innan han lämnar mig. Bengt tar också hjälp av sin fantastiska fru Anita för att kunna finna vad som kan ha orsakat problemet eller vad problemet kan vara. Anita är mycket träffsäker och ser oftast ursprunget på problemet och vad som måste lösas upp.

Jag har även gått en helgkurs tillsammans med dem som var mycket givande. Kommer att gå flera kurser när tillfälle ges. Sen vill jag verkligen tacka för behandlingen senast! Det gav mycket gott resultat, framför allt då det gäller relationen med mina barn. Sen har jag blivit mycket bättre på att stå i min egen kraft och prioritera mig själv.
Åsa Jejdling

 

CMP-healing, Alice Babs Gata 1B, 39360 Kalmar. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com