Cellminnesmålning är en process i färg, rörelse och intention/bön. Överst efter töming av det destruktiva, sedan under transformationen och nederst när läkningen är klar.

 


Den huvudsakliga orsaken till 95 % av alla sjukdomar är destruktiva cellminnen

Allt vi är med om i livet lagras som cellminnen. Alla jobbiga händelser vi är med om lagras som destruktiva cellminnen som orsakar en allt högre stressnivå i autonoma nervsystemet.

Stressen orsakar skador på organen framför allt på immunförsvaret. Vi börjar må känslomässigt dåligt. På sikt brister de svagaste länkarna i vår kropp och sjukdomar får fäste. Vi behöver inte ens känna oss stressade för att detta ska hända. Mätningar visar att nästan alla som anser sig vara sällan stressade trots det har skadliga stressnivåer i autonoma nervsystemet.

Forskarna säger att om vi kan hitta ett sätt att läka dessa destruktiva cellminnen öppnas möjligheterna för ett permanent tillfrisknande. De säger också att vi inte kan läka dem genom att tänka positivt eller lära oss hantera problemen, typ KBT, istället ökar stressen i autonoma nervsystemet.

90 % av cellminnena finns på en omedveten nivå. Det vi möter i livet kan genom associationer aktivera dessa omedvetna cellminnen, på gott och ont. Det goda är att det blixtsnabbt gör oss medvetna om faror så vi kan agera direkt och kraftfullt. Det onda är att det här sker även när det inte finns någon anledning. Orsaken är att vi tidigare i livet har missuppfattat saker och lagrat dem som felaktiga föreställningar.

Felaktiga föreställningar orsakar falska alarm som orsakar akuta stresspåslag.
Exempel: Som liten blev du skräckslagen när en tung grej föll i golvet med en skräll bakom dig. Som vuxen hoppar du högt vid plötsliga skrällar bakom dig med ett rejält stresspåslag som följd.

Med cellminnesmålning och/eller energipendling drar du ut det onda med roten så kropp & själ börjar läka igen

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com