Cellminnesmålning är en process i färg, rörelse och intention/bön.

Forskning visar att:

Orsaken till nästan alla negativa egenskaper & beteenden är felaktiga föreställningar i dina cellminnen 

Allt vi är med om i livet lagras som cellminnen. De bildar våra föreställningar och övertygelser om livet. De styr våra värderingar, egenskaper och beteenden. Det vill säga; cellminnena präglar vår personlighet.

90 % av cellminnena finns på en omedveten nivå. Det vi möter i livet kan genom associationer aktivera dessa omedvetna cellminnen, på gott och ont. Det goda är att det blixtsnabbt gör oss medvetna så vi kan agera direkt och kraftfullt. Det onda är att det här sker även när det inte finns någon anledning. Orsaken är att vi tidigare i livet har missuppfattat saker och lagrat dem som felaktiga föreställningar.

Felaktiga föreställningar orsakar falska alarm. Falska alarm gör oss till personer som vi egentligen inte är, med beteenden som är destruktiva för våra liv.
Exempel: Som liten svarade du fel och någon skrattade och du drog slutsatsen att du är dum. Som vuxen vågar du inte använda dig fullt ut av dina kunskaper eller åsikter.

Med cellminnesmålning och/eller energipendling drar du ut det onda med roten så kropp & själ börjar läka och dina värderingar, egenskaper & beteenden vrids rätt igen

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com