Ring 0739400900 för att boka tid för en behandling på distans. Den grundläggande behandlingen som tar cirka en timme innehåller följande:

Du får allt mentalt bagage (t.ex. destruktiva cellminnen) bortstädat. Från det här livet, födelsen och fosterstadiet, tidigare liv och nedärvt. Du får löst upp alla blockeringar, hela energisystemet helat, läkt, påfyllt och balanserat. Skicka efter prislistan under länkmenyn Kursprogram.

Vi börjar med ett telefonsamtal
Sedan ringer du upp på överenskommen dag och tidpunkt. Du får instruktioner om det som ska ske. Samtalet avslutas och behandlingen startar. När den är klar ringer jag upp dig för avstämning.

 

 

Jag kan varmt rekommendera Bengt och Anita då de arbetar på ett gediget sätt och även följer upp så att klienten mår bra efteråt.

Jag var på behandling hemma hos Bengt och Anita i Höstas. Har en längre tid känt en otrolig rädsla för en viss person. Och detta har påverkat mig mycket negativt. Jag mådde verkligen inte bra. Kunde börja skaka i hela kroppen då jag mötte personen eller visste att jag skulle komma att möta denne.

Bengt kunde med sin effektiva pendling hjälpa mig att få ordning på detta. Bengt arbetar mycket närvarande och kan se problemet från olika vinklar. Bengt har ett otroligt tålamod och ser så att problemet är borta innan han lämnar mig. Bengt tar också hjälp av sin fantastiska fru Anita för att kunna finna vad som kan ha orsakat problemet eller vad problemet kan vara. Anita är mycket träffsäker och ser oftast ursprunget på problemet och vad som måste lösas upp.

Jag har även gått en helgkurs tillsammans med dem som var mycket givande. Kommer att gå flera kurser när tillfälle ges. Sen vill jag verkligen tacka för behandlingen senast! Det gav mycket gott resultat, framför allt då det gäller relationen med mina barn. Sen har jag blivit mycket bättre på att stå i min egen kraft och prioritera mig själv.
Åsa Jejdling

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com