Ring mig gärna för en pratstund om du vill veta mer

0739400900, Bengt Persson

Kurserna är uppbyggda i fem steg. Du kan gå dem på livekurser eller på distans. Alla priser är inklusive moms.

Live-kurser

Du arbetar i ditt eget tempo och fortsätter där du slutade kursen innan. Kolla i länkmenyn och klicka på Kurser i Kalmar där vi, Bengt & Anita, håller kurser. Eller klicka på Handledare där du hittar adresser till dem på olika platser i landet.

Distansundervisning

Vi skickar kursmaterialet med e-post. Det består av ett kurshäfte med information och uppgifter som du ska redovisa i de bifogade redovisningsfilerna. Du får våra kommentarer via e-post, vid behov även under telefonsamtal.

Detta behöver du: Adobe Reader för att kunna läsa pdf-filer, laddas ned gratis. Digitalkamera eller smartphone för att ta bilder på det du målar. Word alternativt Open Office som kan laddas ned gratis. Dessutom behöver du kunna skriva ut kursmaterialet.Sommarvecka på Öland

Klicka här för information.

Handledarutbildning

Du går först CMP-1, 2, 3, 4 och 5 på kurs eller distans och avslutar med till exempel en kompletterande sommarvecka på Öland som assistent till mig för att bli diplomerad handledare. Exakt hur ditt program ska se ut diskuterar vi tillsammans.

Prislista

Vill du veta vad de olika kurserna kostar klickar du på knappen nedan och, fyller i formuläret och skickar det, så sänder vi ett mejl med prisuppgifterna.

Skriv även ditt telefonnummer, ibland har beställare skrivfel i e-mailadressen och får aldrig det de beställt.

Beställ prislista här

 

 

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com