Jag utvecklade cellminnesmålning
med hjälp av bön och andlig vägledning,
så även energipendling

Jag heter Bengt Persson och hade tidigare utvecklat och arbetat med bl.a. transformationsmålning för att eliminera känslomässiga belastningar.

När jag fick beskedet om cancer började jag göra transformationsmålningar som en besatt men kände att jag behövde andlig vägledning.


Andlig vägledning

Min fru Anita har mediala gåvor och en klok inre guide. Jag bad henne fråga vad jag skulle göra. Svaret var klart och tydligt: Be! Jag skulle rikta bönen till min kropp och min själ och den högste som skapat mig.

Jag målade och bad. Då uppstod synkronisitet i mina upplevelser, bl.a. upptäckte och läste jag boken Healingkoden om cellminnets betydelse för vår hälsa och utveckling. Upplevelserna fick mig att förstå hur en modifierad version av transformationsmåleri kombinerat med böner skulle kunna omvandla det destruktiva i cellminnena till ljus och kärlek.

Jag började genast experimentera. Självklart började jag med allt som hade med cancern att göra. Jag bad om hjälp. Och hjälp fick jag, och inte bara från min kropp och själ, det är jag helt övertygad om.

Andlig utveckling

Allt gick mycket lätt. Samtidigt som jag helade mina cellminnen från allt som hade med cancern att göra så utvecklades en ny målarprocess, cellminnesmålning, där bönen spelar en avgörande roll. Läs om processen och se alla cellminnesmålningarna i pdf-filen Min resa.

 

 

Några av de drygt 50 målningar kombinerade med böner som Bengt gjorde, under första halvåret efter cancerbeskedet, för att omvandla det destruktiva i cellminnena till ljus och kärlek.

Senare har jag fått förklarat vad det är som gör att cellminnesmåleriet fungerar så bra. Även min äldsta dotter Sara är medial. Hon fick förklaringarna genom kanalisering. Du kan läsa ett avsnitt under menylänken Alternativ bildterapi.

Att cellminnesmåla eller energipendla är lika självklart för mig som att sköta den dagliga hygienen

 

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com