Tack för en gudomlig vecka!

Jag kom med förväntningar att jag skulle få möjlighet att måla ur mig blockeringar och jobbiga saker som satt i kroppen. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig det fantastiska jag fick vara med om.

Vilka kraftfulla metoder jag har fått lära mig för att nå välmående och att komma vidare i min personliga utveckling. Alla målningar och allt pendlande med healinghjärtat under veckan har hjälpt mig något otroligt. Mycket mer än vad flera år av olika samtalsterapier gjort
.
När jag kom var jag, sedan flera år tillbaka, i ett tillstånd av låg energi och värk i kroppen. Jag lämnar veckan på Öland med energi, glädje och en lätthet i kropp och själ. Jag har inte ord nog att beskriva processerna jag varit med om i veckan.
Tack Bengt och Anita.
Nu ska jag LEVA mitt liv!
Kram Linn

Läs omdömen och se bilder på tidigare deltagare på våra kursveckor på Öland


2015.
Klicka här och titta igenom pdf-filen med rapporten

2016
Klicka här och titta igenom pdf-filen med rapporten

2017
Klicka här och titta igenom pdf-filen med rapporten

2018
Klicka här och titta igenom pdf-filen med rapporten


Jag har sedan jag var liten saknat något som kändes viktigt men inte kunnat förstå vad det är, djupt känt att det måste vara meningen att kunna må bra och känna mer glädje och tillit till livet och sig själv.

Har länge känt att något hindrar mig, provat det mesta men här vid cellminnesmålningen hände något som jag inte ens vågat tro skulle kunna upplevas visste ju inte ens vad det var. Det var kraftfullt, jättejobbigt men ändå en sån skön befriande känsla föddes.

Jag och min son har under en tid haft jobbiga konflikter och svårt att kommunicera med varandra, när jag kom hem från kursen var det så annorlunda, kände inte igen mig själv och våran relation funkar så härligt, det känns underbart.

Det här är det absolut värsta och bästa jag gjort, att gå kursen. Jag ville verkligen dyka ner dit jag behövde för att få känna mig lätt och fri, en helt ny känsla växer i mig. Är så glad att jag tog tag i det. Kan faktiskt inte beskriva den nya känslan. Jag lever i mera än att det är så skönt. En vän sa till mig; din röst är annorlunda. Ja mycket har hänt som jag inte kan relatera till men det behövs inte heller det känns bra.

Jag har nu kontakt med mina fötter som jag alltid saknat och känner mig lugn, det är så mycket nytt jag upplever i mig själv och i min närhet

Jag är så tacksam, tack Bengt och Anita. Kram från Anneli Norell i Dalarna


 

 

CMP-healing, Risinge 144, 386 61 Mörbylånga. 0739-400900, bengt@cmp-healing.com